Usluge koje pružamo

U GADŽE&CO., nudimo stručna rješenja za računovodstvo, upravljanje porezima i usluge vezane uz kriptovalute za mikro i mala poduzeća. S našom pomoći možete optimizirati svoje financije, smanjiti porezna opterećenja i ostati korak ispred u brzom svijetu kriptovaluta.

RAČUNOVODSTVENA RJEŠENJA

01

GADŽE&CO. pruža profesionalna računovodstvena rješenja za sve vrste poslovnih subjekata. Bavimo se financijskim izvještajima, bilancama, obračunima plaća i još mnogo toga.

UPRAVLJANJE POREZIMA

02

Pomažemo vam da ostanete u skladu s poreznim propisima. Nudimo usluge savjetovanja o porezima, podnošenja poreznih prijava i rješavanja poreznih pitanja.

UPRAVLJANJE KRIPTOVALUTAMA

03

GADŽE&CO. pruža rješenja za računovodstvo kriptovaluta i usluge upravljanja porezima. Možemo vam pomoći s računovodstvom i poreznim pitanjima vezanim uz transakcije kriptovaluta i savjetovanjem o kriptovalutama.

FINANCIJSKO PLANIRANJE

04

Naša usluga financijskog planiranja pomaže vam donositi informirane odluke o vašoj financijskoj budućnosti. Pružamo sveobuhvatnu analizu vašeg financijskog statusa i pomažemo vam da donesete najbolje odluke kako biste postigli svoje ciljeve.

SAVJETOVANJE

05

GADŽE&CO. nudi savjetodavne usluge kako biste donosili strateške odluke o svom poslovanju. Pružamo uvide i preporuke temeljene na našem stručnom znanju i iskustvu u tom području.

UPRAVLJANJE PLAĆAMA

06

Pružamo usluge upravljanja plaćama kako biste optimizirali svoj postupak isplate plaća. Brinemo se za sve, od izračuna plaća do poreznog odbijanja i usklađenosti.

Obratite nam se u bilo koje vrijeme.
Spremni smo odgovoriti na sva vaša pitanja.

KONTAKT
ured: Ulica Davora Zbiljskog 8,
10 000 Zagreb, Hrvatska
+385 99 1623 242
info@gadze.eu
sjedište: Hercegovačka ulica 8,
32 281, Retkovci, Općina Ivankovo, Hrvatska

Logo design by vectortwins on Freepik.com

GADŽE&CO. © 2023 Sva prava pridržana.

Skip to content